Scouting St. Rafael is uniek in Eindhoven. Onze groep heeft namelijk twee blokhutten.
Beide blokhutten liggen in het stadsdeel Strijp tegen Veldhoven en Meerhoven.

Blokhut Elburglaan
De blokhut is gelegen aan de rand van het landgoed 'De Wielewaal' en nabij de buurten Drents Dorp en de Lievendaal. De wijk Meerhoven is op minder dan 15 minuten fietsen. Het terrein waarop de blokhut staat, is 3400 vierkante meter groot en voldoet prima als een deels bebost, leuk speel en kampeer terrein. Het pand zelf heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter en heeft op de begane grond nog een aardige zolder wat het thuishonk is van onze Explorers speltak.

Op deze blokhut draaien op de zaterdagochtend de Bevers speltak, op de zaterdagmiddag draaien de Welpen, Scouts en Explorers speltakken.

De blokhut Elburglaan is te huren. Zie de verhuurpagina.

Adres: Elburglaan 12a, Eindhoven Routebeschrijving
Let op: dit is geen postadres!

Blokhut Elburglaan   Blokhut Elburglaan

Blokhut Elburglaan  Blokhut Elburglaan

Blokhut Kerkakkerstraat
Deze blokhut is gelegen centraal in de wijk oud-Strijp, vlakbij het Trudoplein en nabij de buurten Engelsbergen, Philipsdorp, en het hippe Strijp-S.  Het terrein en de blokhut liggen verscholen op parochie terrein en is via de Kerkakkerstraat te bereiken. Eenmaal op het terrein bevindt men zich op een mooi groot groen, speelterrein geheel omringt door de achtertuinen en baksteenmuren van onze directe buren.

Op deze blokhut draaien op de zaterdagochtend de Bevers speltak, op de zaterdagmiddag draaien de Esta’s en Verkenners speltakken. Op de vrijdagavond is de M.L.K. Stam aanwezig en draaien dan hun eigen programma’s in hun eigen keet (het stamlokaal) op het terrein.

De Blokhut Kerkakkerstraat is helaas niet bedoeld voor verhuur.

Adres: Kerkakkerstraat 32a, Eindhoven Routebeschrijving
Let op: dit is geen postadres!

kerkakker5 kerkakker2 kerkakker1 kerkakker3