Oudergroepsweekend 2017

Heb jij er wel eens over nagedacht hoe leuk een weekend zou zijn met al onze jeugdleden, hun ouders of verzorgers, broertjes & zusjes, stam, stichting en staf? Wij wel en wij gaan het beleven!

In het weekend van 19 tot 21 mei 2017 hebben wij, scouting St. Rafaël, een super gaaf weekend georganiseerd in Someren. [Klik op de titel om meer te lezen].

En jij kan er bij zijn!

Wat houd het weekend in?

De gehele vereniging gaat dan een weekendje kamperen. Sinds jaar en dag doen wij dat in de omgeving van Someren-Heide. Het unieke van een Ouder-Groeps weekend is dat je ook als ouder, verzorger, broer en / of zus mee kunt op een legendarisch Rafaël weekend. Dit weekend kenmerkt zich door een leuk programma waarbij de gebruikelijke gezelligheid en chaos niet zullen ontbreken.

Opgeven jeugdleden

Omdat dit weekend super gaaf wordt gaan wij er vanuit dat ieder jeugdlid gezellig meegaat ongeacht de aanwezigheid van ouder of verzorger. Leden kunnen zich aanmelden bij de stafleden van de eigen speltak.

Ouder, verzorger, broer en / of zus

Dit is een weekend die je zeker niet wilt missen. Schrijf je zo snel mogelijk in, zorg ervoor dat de inschrijving voor 15 april a.s. bij ons binnen is. Inschrijving graag via deze link. Hier kan je ook eventuele dieetwensen of allergieën doorgeven.

Bevers, Welpen & Esta’s   Scouts, Verkenners & Explorers

* Zaterdag 20 mei a.s. om 09.30 uur
verzamelen en openen op eigen
blokhut.
* Zondag 21 mei a.s. om 14.00 uur ben
je weer terug op eigen blokhut.
* Je neemt slaapspullen mee voor 1
nacht. Jij slaapt in een blokhut of
bijgebouw.
* Neem kleding mee voor de zaterdag
en zondag.

* Vrijdag 19 mei a.s. om 18.00 uur
verzamelen en openen op blokhut
Elburglaan. Bagage wordt vervoerd.
* Zondag 21 mei om 14.00 uur ben je weer
terug op blokhut Elburglaan.
* Jullie beginnen het weekend met een
mooie fietstocht naar het kampterrein.
* Jullie overnachten 2 nachten in tenten.
* Neem dus een goede slaapzak en
luchtbed/matje mee.
* Neem voor zaterdagochtend een
ontbijtje mee.
* Daarnaast neem je ook jouw gebruikelijke
bagage spullen meer voor vrijdag,
zaterdag en zondag.

Ouders die mee gaan kunnen zaterdag 20 mei a.s. om 9.30 uur mee verzamelen op de blokhutten of direct
naar het kampterrein komen. Vanaf 10.30 uur bent u welkom op het terrein om uw eigen
tent/ caravan/ camper neer te zetten.

Met vriendelijke groet,
De OGW2017 commissie