kampvuur2Hoe zit het met uw kampvuurtechnieken? Wat veel mensen niet weten, is dat stookgedrag bepalend is voor het karakter van de mensch. Het is heus waar: zoek hieronder de omschrijving die het best bij je past en lees wat dit zegt over je karakter.

 

  • Het Ik-gooi-wat-hout-op-elkaar-en-maak-het-aan-met-wasbenzine-type

kampvuur1Je hebt duidelijk weinig oog voor je eigen veiligheid en die van mensen om je heen. Dit duidt duidelijk op een diepgaande depressie die je hebt opgedaan, waarschijnlijk in je kleutertijd. Je houdt zeker van trancemuziek, en waarschijnlijk sla je stiekem, als niemand kijkt, jonge puppy's met een stok. Hiervoor zou je je eigenlijk diep moeten schamen, vooral wat betreft die trancemuziek.

 

  • Het Ik-bouw-precies-volgens-het-boekje-een-pyramide-en maak-die-aan-met-1-lucifer-type

kampvuur2Het is heel jammer voor je dat je verder geen hobby's hebt maar wil je asjeblieft stoppen met iedereen lastig te vallen met je nare, geobsedeerde gedrag? Je bent vast en zeker iemand die voorop staat als er weer eens tegen een vlag gesalueerd wordt ofzo. Het spijt me om de brenger van het slechte nieuws te zijn, maar niemand vindt je aardig. Sorry. Wat doe je eigenlijk op deze coole website? Sluit nu af!

 

  • Het ik-ga-net-zo-lang-wapperen-totdat-iedereen-rook-in-z'n-ogen-heeft-type

kampvuur3Waarom heb je eigenlijk zo'n hekel aan iedereen? We willen alleen maar een gezellig kampvuurtje om lekker wat te kunnen drinken en buurten. Het is zeer waarschijnlijk dat je woede tegen de rest van het menselijk ras voortkomt uit een diepgewortelde frustratie uit je puberteit, bijvoorbeeld de nare dingen die mensen tegen je zeiden in de klas. Doe ons allemaal een plezier en laat het stoken over aan mensen die een idee hebben waar ze mee bezig zijn.

 

  • Het ik-krijg-altijd-een-vuur-aan-zelfs-op-plekken-waar-dit-helemaal-niet-de-bedoeling-is-type

kampvuur4Het is waarschijnlijk dat je nog slaapt met een teddybeer, een grote kennis hebt van het aanbod aan tekenfilms, geen relatie hebt en jonger bent dan 12 jaar. Als dit laatste niet opgaat voor jou, is het aan te raden op zoek te gaan naar gedegen psychologische hulp.

 

 

  • Het ik-voer-geen-klap-uit-maar-ga-wel-commentaar-zitten-geven-als-het-niet-lukt-type

kampvuur5Deze mensen zijn vriendelijk, meegaand, sociaal en populair. Ze staan sterk in hun schoenen en weten wat ze willen bereiken in het leven. Ze hebben een goede smaak, zijn zuiver van karakter en nemen de juiste beslissingen. Hun creativiteit zorgt ervoor dat ze altijd de bovenhand hebben in ingewikkelde situaties. Het feit dat de schrijver van dit stukje ook tot deze groep behoort staat hier natuurlijk volkomen los van, want bescheidenheid staat bij dit type hoog in het vaandel.