staf18+ jaar
zaterdag
Kerkakkerstr
Elburglaan

Bij Scouting St. Rafaël zijn we ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om leiding te geven aan een van onze speltakken? Of ben je juist goed in onderhoud en klussen? Zoek je een (maatschappelijke) stageplaats of wil je graag een keer kijken bij een scoutingvereniging? Er zijn diverse mogelijkheden om ons als vrijwilliger te komen ondersteunen.

Ons hoofddoel is om met een groep van vrijwilligers aan kinderen en jongeren een leuke tijdsbesteding te geven, waar ze leren samenwerken, lekker buiten zijn en samen gezellig bezig te zijn. En natuurlijk willen we ook onze vrijwilligers een leuke tijd bieden waarbij we samen veel activiteiten ondernemen. Er zijn mogelijkheden om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan als:

• staflid
  • maatschappelijke stage
  • bestuurswerk
  • onderhoudsteam
  • projecten
  • overige ondersteuning

Er zijn dus allerlei manieren om je als vrijwilliger nuttig te maken binnen onze groep. De tijdsbesteding en in wat voor vorm je dit wilt doen, bepaal je daarbij voor een groot deel zelf. Uiteraard binnen de mogelijkheden van de groep en de verschillende speltakken. Aan alle stafleden en bestuursleden die niet als jeugdlid doorstromen, wordt een verklaring omtrent gedrag gevraagd.

staf1 staf2 staf3 staf4

Interesse of vragen?
Neem dan contact op met een van de de groepsbegeleiders van het bestuur. Zie de contactpagina voor de gegevens.